Evening Cabin Summer Stock 214158908 small

Baderomsinspirasjon for hytteparadiset!

Cabin and homes

Det finnes mange ulike stiler og løsninger for bad på hytta. Her skal vi se på ulike stiler og ulike toalettmodeller som du kan ha på hytta, også for deg uten innlagt vann og strøm! Her er noe for enhver smak og ethvert behov.

Published on 2023-07-06

Ingenting hever komforten og kvaliteten på hytta som et behagelig baderom og et driftsikkert toalett. Interiørstilen er også med å skape den gode atmosfæren som gjenspeiler din personlighet og gir en avslappende følelse. Her vil vi utforske ulike interiørstiler du kan vurdere for baderommet på hytta, og gi deg inspirasjon til å skape ditt eget hytteparadis.

Rustikk hytte

Den rustikke hyttestilen er kjent for sin varme og koselige atmosfære. På baderommet kan du velge naturlige materialer som grovt tre, naturlig stein og eksponerte bjelker for å skape en autentisk hyttefølelse. Velg en fargepalett som inkluderer jordfarger, som brun, beige og kobber, for å forsterke den lune stemningen. Bruk vintage detaljer som kobberarmatur for å fullføre det rustikke utseendet.

Kollag baderomsinspirasjon 1
Rustikk hyttestil med 50M fra Jets®

Skandinavisk enkelhet

Skandinavisk design er kjent for sin enkle og funksjonelle stil. På baderommet kan du oppnå denne stilen ved å velge enkel, hvit keramikk og rene linjer. Bruk lyse farger som hvitt, grått eller lys beige for å skape en følelse av ro og enkelhet. Legg til naturlige elementer som tre og grønne planter for å gi rommet en smak av friskhet og natur. Velg enkelt tilbehør i god kvalitet og naturlige materialer for å komplementere den skandinaviske stilen.

Kollag baderomsinspirasjon 2
Skandinavisk enkelhet med Charm fra Jets®

Moderne hytte

Hvis du ønsker en moderne vri, kan du vurdere en mer polert hytte-estetikk. Velg rene linjer i møbler og baderomsinnredning. Velg naturlige materialer som tre og stein, men i en mer strømlinjeformet og glatt utførelse. Du kan legge til et snev av luksus ved å inkludere moderne elementer som runde speil og vegghengt toalett. Med nøytrale farger som grått, hvitt og svart oppnår du det moderne og sofistikerte utseendet.

Kollag baderomsinspirasjon 3
Moderne baderom med Jade fra Jets®

Minimalistisk og elegant

Hvis du ønsker en tidløs og elegant stil på hyttebadet, kan du vurdere den minimalistiske interiørstilen. Bruk lyse flater på veggene og velg et toalett med myke og rene linjer, som prisbelønte Pearl fra Jets®. Velg innredning og tilbehør i minimalistisk stil og velg evigvarende materialer som marmor for å skape et sofistikert utseende. Legg til diskret men særegne element i tilbehøret for å legge til en ekstra touch av eleganse. «Less is more».

Kollag baderomsinspirasjon 4
Minimalistisk og tidløst med Pearl fra Jets®

Velg det som passer for deg

Når det gjelder å velge interiørstil på baderommet i hytta, er det din personlige smak som teller for å få den atmosfæren du ønsker å skape. Enten du foretrekker en rustikk, skandinavisk, moderne eller minimalistisk stil, så velg farger og detaljer som passer godt sammen og skaper helhet - da er mye gjort. Ta deg tid til å planlegge og finne inspirasjon fra ulike kilder, som magasiner og interiørnettsteder, for å skape din egen oase i hytta.

Husk at det er viktig å ta hensyn til funksjonalitet i tillegg til stil. Et baderom på hytta bør være praktisk og komfortabelt, med god oppbevaringsplass og funksjonelle løsninger. Vurder også belysning og ventilasjon for å sikre en behagelig atmosfære og ikke minst toalettløsningen.

Vil du se mer på de ulike toalettmodellene Jets® tilbyr, kan du gå videre her.

Løsninger for deg med eller uten innlagt vann

Et vakuumtoalett kan brukes i alle type hytter, både de med innlagt vann og de uten. Hva som passer til de ulike hyttene er avhengig av flere faktorer. Her kan du lese om de ulike løsningene og finne den som passer deg og din hytte.