Jets Magazine

Interesseområde
Velg språk
CAB Vinter Hytte Familie ute Stock 174927430
Cabin and homes
Vi gir deg oversikten: Velg rett toalettløsning for hytta!
Her i Norden er vi glade i hyttene våre, og det er mange av dem. I vårt langstrakte og kuperte land, byr bygging eller renovering av hytter ofte på utfordringer. Mange hytter har verken innlagt strøm eller vann, de er ikke tilknyttet offentlig avløp, og noen har ikke kjørbar vei helt frem. Det er gjerne disse hyttene som er de mest attraktive gjennom sin unike beliggenhet.
Les mer
Trehytte som står på påler 5 meter over bakken inne i en furuskog.
Foto: Rebecca Åsan Finsland
Cabin and homes
Iveland Tree Top Panorama: Luksus i Tretoppene
Norge er kjent for sin spektakulære natur, og Iveland Tree Top Panorama gir deg muligheten til å oppleve denne på en helt unik måte. Husker du hvor spennende det var med trehytter da du var liten? Ditt eget sted uten forstyrrelser, tett på naturen. Med denne følelsen i kombinasjon med moderne fasiliteter og luksus, har familien Andersen og Finsland skapt en eksklusiv overnattingsopplevelse som de raust deler med alle gjestene.
Les mer
Glod Axplorer Dome
Cabin and homes
GLØD Explorer i Alta: Arktiske eventyr med bærekraft i fokus
Noe av det som inspirerer og gleder oss i Jets, er å få kjennskap til og innsikt i de mange fantastiske og innovative prosjektene der miljøhensyn er i fokus samtidig som det gir brukerne positive opplevelser. En av aktørene som har tatt i bruk vakuumteknologi fra Jets®, er GLØD Explorer i Alta, som tilbyr en eventyrlig glampingopplevelse.
Les mer
Utedo Stock 140927074 small
Cabin and homes
Fra utedo til komfort: En guide til et hygienisk, innendørs toalett på hytta!
Hytta er et sted hvor vi søker ro, avslapning og nærhet til naturen. Det er en oase der vi kan koble av fra hverdagens mas og stress. For de av oss som er heldige nok til å ha en hytte, er det viktig å gjøre den til et komfortabelt og trivelig sted å være. En oppgradering som kan forvandle hytta, er overgangen fra en tradisjonell utedo til et moderne og hygienisk innendørs toalett. Dette kan du få selv uten innlagt vann og strøm!
Les mer
Evening Cabin Summer Stock 214158908 small
Cabin and homes
Baderomsinspirasjon for hytteparadiset!
Det finnes mange ulike stiler og løsninger for bad på hytta. Her skal vi se på ulike stiler og ulike toalettmodeller som du kan ha på hytta, også for deg uten innlagt vann og strøm! Her er noe for enhver smak og ethvert behov.
Les mer
Pexels karolina grabowska 4239015
Cabin and homes
Vakuumtoaletter begrenser spredningen av infeksjoner
Studier viser hvordan vakuumtoaletter hindrer spredning av virus og bakterier.
Les mer