Jets Magazine

Interesseområde
Velg språk
Glod Axplorer Dome
Cabin and homes
GLØD Explorer i Alta: Arktiske eventyr med bærekraft i fokus
Noe av det som inspirerer og gleder oss i Jets®, er å få kjennskap til og innsikt i de mange fantastiske og innovative prosjektene der miljøhensyn er i fokus samtidig som det gir brukerne positive opplevelser. En av aktørene som har tatt i bruk vakuumteknologi fra Jets®, er GLØD Explorer i Alta, som tilbyr en eventyrlig glampingopplevelse.
Les mer
Utedo Stock 140927074 small
Cabin and homes
Fra utedo til komfort: En guide til et hygienisk, innendørs toalett på hytta!
Hytta er et sted hvor vi søker ro, avslapning og nærhet til naturen. Det er en oase der vi kan koble av fra hverdagens mas og stress. For de av oss som er heldige nok til å ha en hytte, er det viktig å gjøre den til et komfortabelt og trivelig sted å være. En oppgradering som kan forvandle hytta, er overgangen fra en tradisjonell utedo til et moderne og hygienisk innendørs toalett. Dette kan du få selv uten innlagt vann og strøm!
Les mer
Evening Cabin Summer Stock 214158908 small
Cabin and homes
Baderomsinspirasjon for hytteparadiset!
Det finnes mange ulike stiler og løsninger for bad på hytta. Her skal vi se på ulike stiler og ulike toalettmodeller som du kan ha på hytta, også for deg uten innlagt vann og strøm! Her er noe for enhver smak og ethvert behov.
Les mer
Pexels karolina grabowska 4239015
Cabin and homes
Vakuumtoaletter begrenser spredningen av infeksjoner
Studier viser hvordan vakuumtoaletter hindrer spredning av virus og bakterier.
Les mer
Jets Image CON Runde Panorama cabin side 1122
Cabin and homes
Spektakulære hytter som skåner naturen
Vi er stolte over at Runde Panorama valgte Jets™ sanitærløsning til 6 spektakulære hytter. Hyttene på Langeneset på Runde er bygd for å skåne naturen mest mulig, og da var vakuumløsning viktig for realisering av prosjektet.
Les mer