Jets Magazine

Interesseområde
Velg språk
Jets Image CON Runde Panorama cabin side 1122
Cabin and homes
Spektakulære hytter som skåner naturen
Vi er stolte over at Runde Panorama valgte Jets™ sanitærløsning til 6 spektakulære hytter. Hyttene på Langeneset på Runde er bygd for å skåne naturen mest mulig, og da var vakuumløsning viktig for realisering av prosjektet.
Les mer
Pexels frans van heerden 655794
Construction and public
Tømmestasjoner ved Norges havner kan gi miljøgevinst
Innføring av tømmestasjoner ved landets havner kan i stor grad øke trivselen og senke miljøbelastningen lokalt, noe våre naboer i Sverige nå ser verdien av.
Les mer
IMG 8746
Corporation
Besøk av Lean-guru Michael Ballé
Michael Ballé har brukt de sist 25 årene til å studere lean transformasjon og til å hjelpe bedrifter med å utvikle en lean kultur. Jets Vacuum var heldige nok til å ha besøk av Ballé her på Hareid.
Les mer
IMG 8680
Corporation
Satser på lokalt næringsliv med modernisering av fabrikk
Holstad Eiendomsutvikling vil transformere en nedlagt møbelfabrikk til et fremtidsrettet, moderne næringslokale, under navnet ID24. Med Vekst i Hareid som samarbeidspartner og Jets Vacuum AS som første leietaker har de tatt første steg mot å nå målet.
Les mer
Jets image RET straumane vacuum innovation to supermarkets supermmarket cove w
Retail
Vakuuminnovasjon til supermarkeder over hele verden
Jets Vacuum gjør det enkelt å ominnrede butikker med kjøleskap og frysedisker. Med sin løsning for å transportere bort kondensvann uten å rive opp gulv for å flytte rør og avløp, løser Jets™ en stor utfordring for supermarkeder over hele verden.
Les mer
Jets reference CON loen skylift tilleggsbilde himmelhogt4f18679525434b4bbac8ae11a8012064
Buildings and Green buildings
- Herlig galskap!
Salgsdirektør Bjarte Hauge i Jets Vacuum AS har akkurat tatt den nye gondolbanen Loen Skylift over 1.000 meter opp til toppen av fjellet Hoven i vakre Nordfjord, og lener seg ut over rekkverket. Der åpner det som oppleves som en avgrunnn seg, ned mot den vesle bygda Loen langt under oss.
Les mer
Jets reference CON Football stadium Castelao castelao fra portal2014
Buildings and Green buildings
70 000 tilskuere kjempet om disse plassene
Selv om Norge ikke kom til fotball-VM i Brasil i 2014, sikret vi oss de mest populære sitteplassene - nesten 1000 vannsparende vakuumtoaletter ble levert fra Sunnmøre.
Les mer
Jets reference CON bloomberg hareid firma vinner internasjonale storkontrakter 20190117 162933
Buildings and Green buildings
Hareid-firma vinner internasjonale storkontrakter
Lav levetidskostnad, høy driftssikkerhet og et internasjonalt godt rykte for norsk kvalitet viser seg nok en gang å være viktige faktorer for at Jets Vacuum AS utmerker seg internasjonalt.
Les mer
Jets reference CON 434 Bloomberg L6 Ramp 01
Buildings and Green buildings
Verdens mest bærekraftige kontorbygg sparer 25 millioner liter vann i året
Finansmediagiganten Bloombergs nye europeiske hovedkvarter har satt en ny standard for hva et bærekraftig kontorbygg kan være. Med et kompromissløst fokus på bygningens miljøavtrykk har Bloomberg oppnådd en rekordhøy poengsum fra BREEAM, verdens ledende sertifiseringssystem for miljøsertifisering av bygg. Et resultat som kårer Bloomberg-bygget til verdens mest bærekraftige kontorbygg.
Les mer