Jets image segments vacancies

2022, et fantastisk år!

Corporation

Jets gruppen hadde et fantastisk 2022, med rekordhøy omsetning og store leveranser. Våre løsninger er etterspurt av store kunder verden over, vårt team vokser og på lang sikt ser vi vekstmulighet i bærekraftige løsninger til bygninger.

Published on 2023-03-27

Vi kan med stolthet si at vi har hatt en rekordhøy omsetning i Jets Gruppen i 2022, med inntekter som oversteg fjoråret med over 100 million.

Omsetningen vår var nesten 570 millioner kroner, en økning på 26% fra året før. I tillegg til en stabil og god drift i alle markedsområder kan dette i stor grad tilskrives det voksende markedet for mobile løsninger og den positive utviklingen innenfor ettermarked og maritime segmenter.

Om Jets

Jets™ er et norsk selskap med hovedsete på Hareid utenfor Ålesund. Grunnlagt i et internasjonalt skipsbyggings- og maritimt miljø på veskysten av Norge er Jets™ i dag en global og mangfoldig leverandør med kunder og prosjekter innenfor mange landbaserte og maritime markedsområder.

Jets™ er oppfinner og produsent av Vacuumarator™ pumpen. Denne kompakte og pålitelige vakuumpumpen er hjertet i ethvert Jets™ system.

Denne fremgangen hadde ikke vært mulig uten den fantastiske laginnsatsen fra hele Jets™ organisasjonen og våre representanter. - Daglig Leder, Øyvind Tørlen -
— CEO Øyvind Tørlen
Jets image MOB festival reference lollapallooza container web
Vår vakuumteknologi er ideell for små og store eventer.

Stor vekst innen mobile løsninger

En grunn til vår suksess er den økte interessen for mobile toalett- og avløpsløsninger. På bare noen få år har omsetningen vår i dette markedet tredoblet seg og endte på over 80 millioner kroner i fjor. Vår teknologi har tiltrukket oppmerksomhet fra store selskaper som øyner muligheter i våre produkter, spesielt for bruk under festivaler, katastrofesituasjoner og forsvar. Våre vakuumtoaletter har til og med blitt brukt i grensekontrollarbeid mellom USA og Mexico.

Jets reference PAS Cruise Silver Muse
Jets™ vakuumteknologi er ettertraktet på cruiseskip, både på nybygg og ved oppgraderinger eller ettermontering.

Store leveranser til cruise og forsvar

Vi har også hatt stor suksess med leveranser til det maritime markedet, spesielt på cruiseskip og marinefartøy. Tusenvis av våre vakuumtoaletter har blitt levert til cruiseskip gjennom tidene, og vi ser nå en fornyet interesse for nybygg av cruiseskip etter pandemien.

Jets reference CON Bloomberg 1942 FP650930 EDIT Photocredit Nigel Young Foster Partners
Hovedkontoret til Bloomberg gruppen i London. Foto: Nigel Young, Foster Partners

Prestisjefylt oppdrag til London-kontoret

Selv om leveranser til bygninger fortsatt er på et relativt lavt nivå, ser vi langsiktige vekstmuligheter i dette markedet. Vår levering av toaletter til Bloomberg gruppen sitt hovedkontor i London har vært en av våre mest prestisjefylte landbaserte oppdrag de siste årene, og viser fordelene med våre vannsparende vakuumtoaletter.

Land som Brasil og Israel hvor tilgangen til vann er begrenset og prisen er høy, viser stor interesse for våre løsninger for bygg.

Vokser ut av våre lokaler

Vår satsning og vekst har også ført til en økning i antall ansatte, noe som har medført oppsett av en midlertidig brakkerigg. På lang sikt ønsker vi å utvide fasilitetene våre for å imøtekomme vårt voksende team.

Det har vært et fantastisk år hos Jets™, og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer!